-~§{ بحر الكمبيوتر }§~-

-~§{ بحر الكمبيوتر }§~-

-~§{ Computer Sea - PCSEA }§~-
 
الرئيسيةالرئيسيةالمنشوراتبحـثاتصل بناالتسجيلالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طريقة عمل ام علي بالمكسرات

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Miss. Tasnim
MoDeRaToR
avatar

انثى
عدد الرسائل : 21
تاريخ الميلاد : 25/10/1989
العمر : 29
المدينة : Mansoura
الوظيفة او الدراسة : مدرسة لغة عربية
نقاط : 59
السٌّمعَة : 2
تاريخ التسجيل : 08/06/2015

مُساهمةموضوع: طريقة عمل ام علي بالمكسرات   السبت 20 يونيو 2015, 2:33 pm

أم علي بالمكسرات


المقادير:

• 5 أكواب لبن حليب محلي.
• 5 رقائق جلاش.
• 2 معلقة كبيرة زبد.
• 3 معالق كبيرة كريمة لباني.
• نصف كوب زبيب.
• ربع كوب بندق.
• ربع كوب لوز.

الطريقة:

1- حطي الجلاش على صاج أو صينية للفرن وحمصيه في فرن.
2- أحضري البندق واللوز وحطيهم على صاج أو صينية للفرن، وحمصيهم في الفرن لمدة 4 دقائق.
3- في الوقت اللي أنتِ بتحمّصي فيه المكسرات سخني اللبن.
4- قطعي رقائق الجلاش إلى قطع متوسطة وحطيها في طاجن كبير، وضيفي إليها البندق واللوز والزبيب وبعد كده حطي اللبن في ثلثين الطاجن.
5- سخني الفرن حتى درجة حرارة متوسطة (200 مئوية)، وحطي الطاجن في الفرن لمدة 15 دقيقة أو لغاية ما تلاقي إن رقائق الجلاش بدأت في امتصاص اللبن.
6- خرجيه من الفرن وضيفي إليه الزبدة والكريمة من على الوش، ودخليه الفرن تاني لمدة 20 دقيقة أخرى أو لغاية ما تلاقي لونه بقى ذهبي خرجيه.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل ام علي بالمكسرات
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
-~§{ بحر الكمبيوتر }§~- :: ~{ خليج بحر الكمبيوتر العام Public }~ :: ~{ قسم الأسرة والمجتمع وقضايا حواء Family and Community }~ :: ~{ مطبخ حواء Kitchen }~ :: ~{ قسم الحلويات Sweets }~-